"Съвременните будители" с участието на Светла Чиракова вдъхновител и творец, художник -приложник, артист по душа и сърце
на 17.09.2023
Неделната програма за родители и деца в рамките на Форум Елизиум Пловдив ще продължи със Светла Чиракова, художник -приложник, вдъхновител, творец, автор на приказки и артист по душа и сърце. Тя за поредн път е при нас и ще изнесе лекция на тема: “Откриватели на съкровища”.
???? Кога: 17 септември
⏰ 14:30 - 15:30ч.
???? Място: Елизиум Пловдив, ул. Душо Хаджидеков 2
✍ Формуляр за регистрация: https://lc.cx/j1FD3Q
???? Art Svetla Chirakova Светла Чиракова - Художник -приложник, вдъхновител, творец, автор на приказки и артист по душа и сърце
Светла Чиракова ще ви поведе по „Пътя към себе си“ по един нестандартен и забавен начин, който ще ви увлече и разкрие тайните по пътя към сърцето ви.
„Пътуване към себе си“ е един общ модул, който се подразделя на няколко основни.
1. Откриватели на съкровища
2. Как да открием дарбите си?
3. Слушай сърцето си
4. Силата на думите и действието
5. Вдъхновени пътешественици във времето
6. Мечтите се сбъдват
Едно нестандартно „пътуване“ без аналог, което ще ви отведе отвъд представите ви за вас самите и разкрие смисъла на вашето пътуване към себе си.
Светла Чиракова ще започне лекцията си с въведение в модула „Откриватели на съкровища“, в който ще ви разкаже една своя приказка без край и ще ви даде начален старт на вашата нова приказка, която вие самите ще започнете да „пишете“.
Елате да се забавляваме заедно и всеки един от вас да напише приказката на своя живот, като открие пътя към себе си.
???? Връзка към нейния профил:
???? Запазете своето място за лекцията.